Nr. 15 MIDI TEMPURA
9.09€
KEPTOS MIDIJOS, KREMAS, AVOKADAS, VAISINIS ČILI PADAŽAS, WAKAME SALOTA 8 vnt.
SUSHI “MIDI TEMPURA” RECEPTAS
Ryžių lapą kišame po šalto vandens srove ir šlapiname iš abiejų pusių. Tada, guldome ant stalo ir paliekame. Imame sushi virtų ryžių, dedame ant sushi sukimo kilimėlio (makisono) ir pirštų pagalba suformuojame kvadrato formos ryžių kilimėliį. Tada, pjaustome ridikėlį plonais griežinėliais, tą patį padarome ir su cukinija. Supjaustytas daržoves klojame ant išskleistų sushi ryžių. Imame ryžių lapą ir užklojame daržoves ant ryžių. Tada, viską apverčiamia taip, kad ryžių lapas atsidurtu apačioje. Tada, imame šaukštą ir tepame varškės kremą ant ryžių horozantaliai per vidurį, dedame wakame salotas ir slyvinius pomidoriukus ant kremo. Viską susukame kilimėlio pagalba. Supjaustome į aštuonis gabalėlius. SKANAUS!
Remiantis 0 apžvalgomis
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
LAŠIŠA, KREMAS, AGURKAS, SALOTA, KREVETĖS, TEMPURA 8 vnt.
RŪKYTA LAŠIŠA, KREMAS, AISBERGO SALOTA, KREVETĖS, AGURKAS, TEMPURA 8 vnt.
KEPTAS TUNAS, KREMAS, AGURKAS, AISBERGO SALOTA, KARAI PADAŽAS, ČILI, MASAGO IKRAI 8 vnt.
KEPTA KREVETĖ TEMPUROJE, KREMAS, AGURKAS, POMIDORAS, AISBERGO SALOTA, RŪKYTA LAŠIŠA, KARAI PADAŽAS, TERIYAKI PADAŽAS, SEZAMO SĖKLOS 8 vnt.
UNGURYS, KREMAS AGURKAS, AVOKADAS, DEGINTA LAŠIŠA, DEGINTAS AŠTUONKOJIS, TERIYAKI PADAŽAS 8 vnt.
KEPTA KREVETE TEMPUROJE, KREMAS, AGURKAS, RIDIKEI I5, ICEBEBG SALOTA, TERIYAKI PADAZAS, SEZAN/O SEKLOS 8 vnt.
LAŠIŠA, KREMAS, UNGURYS, AGURKAS, WAKAME SALOTA 8 vnt.
RYŽIŲ LAPAS, UNGURYS, KREMAS, AGURKAS, WAKAME SALOTA, RAUDONI IKRAI SEPIJŲ RAŠALAS 8 vnt.
Atsiliepimai
Dar nėra atsiliepimų.